Drie aardbevingen met magnitude tussen 4,1 en 4,8 treffen Kreta » Krantenkoppen België (2024)

Table of Contents
Meer krantenkoppen in België KIJK. “We beseffen dat we elkaar nodig hebben”: band tussen Evenepoel en Van Aert wordt “steeds sterker” Kritiek op vroegtijdig vertrek Gwendolyn Rutten: “Dit raakt elke liberale militant” Na rijden onder invloed bedwelmt Justin Timberlake Sportpaleis met nostalgische hits en straffe show Wetenschappers vinden piepklein armbotje van ‘hobbit-achtige’ mens Thomas Detry maakt indruk op de golfbaan: “Heel mijn spel was perfect” LIVE OEKRAÏNE. Poetin noemt inval in Russische grensregio Koersk “enorme provocatie”: “Ze vuren er maar op los” Wordt Westrode in Meise dan eindelijk groene long voor landbouw en natuur? Buurtbewoners kunnen bezwaren indienen KIJK. Nina Derwael is duidelijk geen fan van cava: “Als ik al eens iets drink, is het een co*cktail” Saoedisch begrotingstekort noopt oliegigant Aramco tot dividend groter dan de winst Vanaf december stillere goederentreinen op het spoor vanuit Limburg naarAntwerpse haven LIVE TURNEN. Derwael virtueel aan de leiding na goede oefening, wordt het een medaille? “Iemand als Evenepoel kan je niet genoeg eren”: burgemeester van Gooik wil kersvers inwoner Remco Evenepoel ereburger maken Elia kon niet geloven hoe hij ziekenhuis verliet na gebroken been: “Een kartonnen doos in plaats van spalken” Voor het eerst in 13 maanden geen hitterecord: gemiddelde temperatuur in juli lag net iets lager dan vorig jaar Kanye West zou verslaafd zijn aan lachgas: “Zijn tandarts levert tankflessen voor 46.000 euro per maand” Gevonden babyskelet in Engeland blijkt ruim 100 jaar oud en had touw om nek gewikkeld Het wordt 33 graden en je went er maar beter aan: “Over 20 jaar zullen we dagen met 50 graden doorstaan” LIVE SLAVIA-UNION (wo, 19u op VTM 2). Union traint in Praag, Pocognoli: “Weten dat deze match de club veel geld kan opbrengen” Wordt Adeles concert in München afgelast vanavond? “Ze kwam niet opdagen voor generale repetitie” Kremlin: “Vrijgelaten Krasikov is agent van Russische veiligheidsdienst FSB” Laat opblijven en lang uitslapen, is dat wel een strak plan in de zomervakantie? Sint-Lievens-Houtem wil afvalwater zuivelbedrijf Inex naar landbouwers laten stromen in plaats van naar de beek De Tijdcapsule | Charlotte De Geyter (Bernadette): ‘Ik wil elke dag gelachen hebben’ Na ongeval met elektrische fiets: zoon (20) van Brad Pitt en Angelina Jolie mag intensieve zorg verlaten
Gerelateerde nieuwsberichten
  1. Aardbeving met magnitude van 5,3 treft westen van Kreta
  2. Aardbeving met magnitude van 5,3 treft westen van Kreta
  3. Zo leefden de Nudge Stars van TVH naar de triatlon van Izegem toe
  4. Aardbeving treft westen van Kreta, geen melding van schade of slachtoffers
  5. Aardbeving treft westen van Kreta, geen melding van schade of slachtoffers

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “We beseffen dat we elkaar nodig hebben”: band tussen Evenepoel en Van Aert wordt “steeds sterker”

Kampioenen die elkaar straks de gouden medaille gunnen. Remco Evenepoel en Wout van Aert beseffen meer dan ooit “dat ze elkaar nodig hebben” bij de nationale ploeg. In ‘Medal Shuttle’ vertelden ze vorige week, nadat ze allebei eremetaal pakten in de olympische tijdrit, over hun “steeds sterker wordende” band.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Kritiek op vroegtijdig vertrek Gwendolyn Rutten: “Dit raakt elke liberale militant”

Gwendolyn Rutten (Open VLD) ziet geen reden om nog langer viceminister-president in lopende zaken te zijn. Ze zet haar zinnen op de burgemeesterssjerp. Haar woordvoerder Vincent Verbeeck, intussen kandidaat-voorzitter, reageert verbolgen.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Na rijden onder invloed bedwelmt Justin Timberlake Sportpaleis met nostalgische hits en straffe show

Van de virtuele rechtbank naar het Sportpaleis: Justin Timberlake (43) stond gisteren met een vracht vol hits – en een ingetrokken rijbewijs wegens dronken rijden – op het grote podium in Antwerpen. Bracht Justin ‘Sexy’ succesvol ‘Back’ naar ons land, of bleek de zelfverklaarde ‘golden retriever’ eerder een puppy zonder tanden? Onze reporter vond hem alvast aaibaar.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Wetenschappers vinden piepklein armbotje van ‘hobbit-achtige’ mens

Onderzoekers hebben in Indonesië het kleinste bovenarmbot van een volwassen mensachtige ooit ontdekt. Dat bot zou behoren tot de piepkleine soort hom*o floresiensis. “Dit is schokkend voor mij.”

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Thomas Detry maakt indruk op de golfbaan: “Heel mijn spel was perfect”

Na een teleurstellende eerste dag heeft golfer Thomas Detry (31) zich volledig herpakt. Na achttien holes klokte onze landgenoot af op acht onder par. De Brusselaar staat nu virtueel vijfde. “Hopelijk volgen er weer twee betere dagen en dan zie ik mezelf met een medaille terug naar België komen.”

Het Laatste Nieuws

LIVE OEKRAÏNE. Poetin noemt inval in Russische grensregio Koersk “enorme provocatie”: “Ze vuren er maar op los”

Vladimir Poetin noemt de inval in de Russische grensregio Koersk een “enorme provocatie van het regime van Kiev”. “Ze vuren er maar op los”, verklaarde de Russische president tijdens een vergadering van de nationale veiligheidsraad. Bij Oekraïense droneaanvallen op enkele dorpen zouden 5 doden en 28 gewonden gevallen zijn. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Wordt Westrode in Meise dan eindelijk groene long voor landbouw en natuur? Buurtbewoners kunnen bezwaren indienen

Het is afwachten of buurtbewoners in Meise tevreden zijn met het nieuwe plan van de Vlaamse regering voor het groene gebied Westrode. Buurtbewoners staken decennialang een stokje voor het plan om er een groot industrieterrein van te maken. De Vlaamse regering kocht recent een deel van het gebied aan, met de bedoeling het grotendeels groen te houden. De inwoners kunnen

Lees meer »

VRT NWS

KIJK. Nina Derwael is duidelijk geen fan van cava: “Als ik al eens iets drink, is het een co*cktail”

Nina Derwael greep vandaag net naast een medaille op de brug met ongelijke leggers, maar gezien de voorbije maanden voelde de vierde plaats als een overwinning. Dat beseften ook fans en volgers: bij aankomst in het Belgium House werd Derwael getrakteerd op luid applaus. En op cava, al was ze daar duidelijk minder fan van.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Saoedisch begrotingstekort noopt oliegigant Aramco tot dividend groter dan de winst

20:07 Ondanks een winstdaling keert de Saoedische oliegigant Aramco opnieuw 31,1 miljard dollar (28,5 miljard euro) uit. Met de staatskas onder druk kan de Golfstaat zich geen lagere olie-inkomsten veroorlo…

Lees meer »

De Tijd

Vanaf december stillere goederentreinen op het spoor vanuit Limburg naarAntwerpse haven

Wie aan een spoor woont waar goederentreinen passeren kan vanaf eind dit jaar mogelijk genieten van een betere nachtrust. Vanaf december mogen op belangrijke trajecten in Vlaanderen alleen nog maar stille goederentreinen rijden. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Lees meer »

VRT NWS

LIVE TURNEN. Derwael virtueel aan de leiding na goede oefening, wordt het een medaille?

De kans op brons zit er dik in voor Nina Derwael op de brug met ongelijke leggers. Het belooft razendspannend te worden. Volg het live!

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

“Iemand als Evenepoel kan je niet genoeg eren”: burgemeester van Gooik wil kersvers inwoner Remco Evenepoel ereburger maken

Remco Evenepoel is al ereburger van Dilbeek, maar ook in Gooik willen ze nu dat Remco Evenepoel ereburger wordt. Remco woont sinds kort in Gooik en nu hij op de Olympische Spelen 2 gouden medailles heeft gehaald, voel je het enthousiasme bij de inwoners, zegt burgemeester Gunther De Wilde.

Lees meer »

VRT NWS

Elia kon niet geloven hoe hij ziekenhuis verliet na gebroken been: “Een kartonnen doos in plaats van spalken”

Een dertigjarige man uit Sicilië heeft wel een zeer speciale behandeling gekregen op spoed, nadat hij zijn been had gebroken. Omdat het ziekenhuis geen spalken had, werd Elia’s been met karton gespalkt.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Voor het eerst in 13 maanden geen hitterecord: gemiddelde temperatuur in juli lag net iets lager dan vorig jaar

De voorbije maand was de op een na warmste julimaand sinds het begin van de metingen. Daarmee komt er nipt een einde aan een lange reeks van wereldwijde temperatuurrecords. Dat blijkt uit de gegevens van de Europese klimaatdienst Copernicus.

Lees meer »

VRT NWS

Kanye West zou verslaafd zijn aan lachgas: “Zijn tandarts levert tankflessen voor 46.000 euro per maand”

“Kanye West is verslaafd aan lachgas.” Deze opmerkelijke onthulling deed Milo Yiannopoulos (44), een voormalige medewerker van de Amerikaanse rapper. Hij verklaarde dit in een onderzoek naar celebrity tandarts Thomas Connelly, die Kanye West (47) ook aan zijn titanium gebit heeft geholpen.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Gevonden babyskelet in Engeland blijkt ruim 100 jaar oud en had touw om nek gewikkeld

Een babyskelet dat vorige week werd gevonden in het noorden van Engeland, is ruim honderd jaar oud. De politie heeft ook bekendgemaakt dat een touw om de nek van de onbekende baby was gewikkeld.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Het wordt 33 graden en je went er maar beter aan: “Over 20 jaar zullen we dagen met 50 graden doorstaan”

Er is de komende dagen kans op een eerste hittegolf, met maandag zelfs temperaturen tot 33 graden. Maar volgens wetenschappers zullen we tegen 2050 zelfs temperaturen tot 50 graden moeten doorstaan. “En dat is dodelijk.”

Lees meer »

Het Nieuwsblad

LIVE SLAVIA-UNION (wo, 19u op VTM 2). Union traint in Praag, Pocognoli: “Weten dat deze match de club veel geld kan opbrengen”

Union gaat woensdagavond op bezoek bij Slavia Praag voor de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League. Zetten de Brusselaars een eerste stap richting de poulefase? De match is ook LIVE te bekijken op VTM 2!

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Wordt Adeles concert in München afgelast vanavond? “Ze kwam niet opdagen voor generale repetitie”

Donkere wolken pakken zich samen boven het optreden van Adele vrijdagavond in München. Ook letterlijk: volgens de weersvoorspellingen zal er een storm over de Duitse stad trekken. En zo komt de aftrap van Adeles concertreeks in het gedrang. Dat de Britse nachtegaal haar generale repetitie heeft afgelast, doet fans vrezen voor een annulatie.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Kremlin: “Vrijgelaten Krasikov is agent van Russische veiligheidsdienst FSB”

De Rus Vadim Krasikov, die donderdag bij de gevangenenruil tussen Moskou en het Westen door Duitsland werd vrijgelaten, is wel degelijk een agent van de Russische veiligheidsdienst FSB. Dat heeft het Kremlin vrijdag bevestigd.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Laat opblijven en lang uitslapen, is dat wel een strak plan in de zomervakantie?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Lees meer »

De Morgen

Sint-Lievens-Houtem wil afvalwater zuivelbedrijf Inex naar landbouwers laten stromen in plaats van naar de beek

Sint-Lievens-Houtem bekijkt hoe gezuiverd afvalwater van zuivelbedrijf Inex naar de landbouwers in de buurt kan stromen, in plaats het te lozen in de beek. De gemeente vindt het zonde dat het water verloren gaat, terwijl landbouwers het goed kunnen gebruiken.

Lees meer »

VRT NWS

De Tijdcapsule | Charlotte De Geyter (Bernadette): ‘Ik wil elke dag gelachen hebben’

14:00 Het Antwerpse modelabel Bernadette werd vijf jaar geleden opgericht door het moeder-dochterduo Bernadette en Charlotte De Geyter. Het merk staat bekend om zijn elegante jurken met herkenbare bloemenpr…

Lees meer »

De Tijd

Na ongeval met elektrische fiets: zoon (20) van Brad Pitt en Angelina Jolie mag intensieve zorg verlaten

Pax Jolie-Pitt, de 20-jarige zoon van Brad Pitt (60) en Angelina Jolie (49), heeft de afdeling intensieve zorg verlaten. Pax raakte eind juli gewond nadat hij betrokken was bij een ongeluk met zijn elektrische fiets. De jongeman werd afgevoerd met de ambulance naar het ziekenhuis. “Hij zal ook nu nog een hele tijd moeten revalideren.”

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Drie aardbevingen met magnitude tussen 4,1 en 4,8 treffen Kreta » Krantenkoppen België (2024)
Top Articles
Kjv Genesis 12
Oakley Shopping Support | Official Oakley Store | Oakley®
SZA: Weinen und töten und alles dazwischen
Www.mytotalrewards/Rtx
Dragon Age Inquisition War Table Operations and Missions Guide
Mr Tire Prince Frederick Md 20678
Culver's Flavor Of The Day Wilson Nc
Bucks County Job Requisitions
The Realcaca Girl Leaked
Otis Department Of Corrections
Victoria Secret Comenity Easy Pay
Tv Schedule Today No Cable
Amateur Lesbian Spanking
Strange World Showtimes Near Cmx Downtown At The Gardens 16
Vardis Olive Garden (Georgioupolis, Kreta) ✈️ inkl. Flug buchen
Jscc Jweb
fltimes.com | Finger Lakes Times
Chastity Brainwash
Fredericksburg Free Lance Star Obituaries
Craigslist Deming
6813472639
Cvb Location Code Lookup
Apne Tv Co Com
Dignity Nfuse
Sonic Fan Games Hq
Lowe's Garden Fence Roll
Ruben van Bommel: diepgang en doelgerichtheid als wapens, maar (nog) te weinig rendement
Petco Vet Clinic Appointment
Nordstrom Rack Glendale Photos
Accident On The 210 Freeway Today
Poe Str Stacking
Rufus Benton "Bent" Moulds Jr. Obituary 2024 - Webb & Stephens Funeral Homes
Ppm Claims Amynta
2021 Volleyball Roster
Which Sentence is Punctuated Correctly?
California Online Traffic School
Dmv In Anoka
Dr. Nicole Arcy Dvm Married To Husband
Unity Webgl Car Tag
How do you get noble pursuit?
Abga Gestation Calculator
Black Lion Backpack And Glider Voucher
Publix Coral Way And 147
Home Auctions - Real Estate Auctions
Marcus Roberts 1040 Answers
Trap Candy Strain Leafly
Ladyva Is She Married
QVC hosts Carolyn Gracie, Dan Hughes among 400 laid off by network's parent company
Divinity: Original Sin II - How to Use the Conjurer Class
Conan Exiles Tiger Cub Best Food
Grand Park Baseball Tournaments
Ssss Steakhouse Menu
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 5474

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.